Laatste KaNS: 20-10 inschrijfdag westerveld op glas

aansluitdaginschrijfdagglasvezeladviseursWesterveldbuitengebied

Op 20 oktober, staan op drie locaties in de regio Westerveld, tussen 10:00 uur en 15:00 uur, de glasvezeladviseurs van Westerveld op Glas klaar om vragen van bewoners te beantwoorden en eventueel te helpen bij de digitale inschrijving. 

Glasvezel Buitenaf heeft, samen met Westerveld op Glas campagne gevoerd voor de aanleg van glasvezel in de regio Westerveld. Op 15 oktober j.l. hebben zij bekend gemaakt dat zij de benodigde 40% (nog) niet hebben gehaald. Ondanks dat de campagne verlengd wordt, bieden zij hiermee nog geen zekerheid op een glasvezelaansluiting na 15 november. 

Westerveld op Glas heeft vanaf de start van de campagne aangekondigd dat zij met 100% zekerheid het glasvezelnetwerk in Westerveld gaan uitrollen. Met een inschrijving bij Westerveld op Glas, zijn bewoners verzekerd van een eigen glasvezelaansluiting. Westerveld op Glas is reeds gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. En zal vanaf 1 november alle ingeschreven woningen gaan aansluiten. De planning voor de werkzaamheden staan hier op de site vermeld.  

Inschrijven of overstappen kan via de website, of op 20 oktober 2018 tijdens de regionale inschrijfdag. Onder "in de buurt" staan alle locaties waar de glasvezeladviseurs voor de bewoners klaarstaan. Tot 23 oktober 2018 kunnen de bewoners van Westerveld zich inschrijven voor een eigen glasvezelaansluiting. Tot die tijd draagt elke inschrijving bij aan een eventuele extra korting op de eigen bijdrage. Op 25 oktober maken wij bekend wat het definitieve aansluitbedrag wordt. Als een bewoner zich inschrijft na 23 oktober, vallen de kosten voor een glasvezelaansluiting met minimaal €250,- hoger uit, kijk voor meer informatie over de extra aansluitkosten op de website.

Terug naar overzicht