Deadlinecampagne korting eigen bijdrage

#bekendmaking#eigen bijdrage#glasvezel

Dinsdag 23 oktober was de laatste dag, dat de bewoners van Westerveld, zich met de collectieve inschrijvingen invloed hadden op de eigen bijdrage voor een glasvezelaansluiting. 

Vanaf de start van de campagne heeft Westerveld op Glas bekend gemaakt dat zij definitief gaan leggen. De voorbereidende werkzaamheden zijn getroffen en op 1 november wordt, samen met wethouder De Jong en de bewoners van Westerveld de officiĆ«le start van de werkzaamheden ingeluid. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om ook aanwezig te zijn bij de officiele start, op 1 november vanaf 16:00 uur op Landgoedhotel Diever, Groningerweg 6 in Diever. 

De eigen bijdrage voor de bewoners maken wij a.s. donderdag 25 oktober bekend. Wij zijn momenteel alle inschrijvingen die wij digitaal en fysiek hebben ontvangen aan het inventariseren, waarmee wij het definitieve percentage inschrijvingen bekend kunnen maken. Houd de website in de gaten voor de bekendmaking. De bewoners ontvangen tevens via de post bericht over de definitieve eigen bijdrage voor de glasvezelaansluiting. 

Heeft u zich nog niet ingeschreven? U kunt zich nog aanmelden voor een eigen glasvezelaansluiting. Houd rekening met extra kosten van de eigen bijdrage van 1600 euro + 250 euro aansluitkosten. 

Terug naar overzicht