Antwoord op de meest gestelde vragen

Afgelopen week werden in Frederiksoord, Havelte en Dwingeloo voor de bewoners van Westerveld informatiedagen georganiseerd door Westerveld op Glas over glasvezel in het buitengebied. Enthousiast werd er gereageerd op de prijsverlaging van het eenmalige aansluitbedrag van €1.800,- naar €1.600,- en dat bewoners uit het buitengebied van Westerveld ook nog eens €150,- teruggestort krijgen op hun rekening als ze een glasvezelabonnent afnemen bij KPN of Telfort. 

Er werden veel vragen gesteld over het verschil tussen Westerveld op Glas en Glasvezel Buitenaf. Het grootste verschil tussen beide partijen is dat Westerveld op Glas zéker gaat aanleggen. Nog voor het eind van jaar zal er gestart worden met de werkzaamheden. Als Glasvezel Buitenaf voldoende inschrijvingen heeft, kan het inderdaad zo zijn dat twee partijen gaan aanleggen. Echter, wanneer Glasvezel Buitenaf gaat starten, is onzeker en kan dus een tijd gaan duren.

Een ander verschil is de ruime keuzevrijheid. Bij Westerveld op Glas krijgt men, door keuze uit meer dan 10 providers, alle vrijheid om de favoriete provider te kiezen. Iedereen bepaalt zelf een provider en abonnement. En als u nog geen abonnement wilt, is dat geen probleem. 

Ook waren er veel vragen over een zakelijke aansluiting op het glasvezelnetwerk van Westerveld op Glas. De adviseurs van Westerveld op Glas hebben alle tijd genomen om specifieke vragen over een zakelijke inschrijving te beantwoorden en hielpen iedereen direct met inschrijven.

Indien u niet aanwezig kon zijn tijdens de inloopdagen kunt u op de website van Westerveld op Glas de veel gestelde vragen bekijken. U vindt deze op westerveldopglas.nl/veelgestelde-vragen. Ook is Westerveld op Glas de komende tijd in de buurt met een mobiel glasvezelpunt en andere evenementen. U kunt daar altijd terecht met uw vragen en om u in te schrijven. Kijk op de westerveldopglas.nl/bij-u-in-de-buurt voor de dichtstbijzijnde locatie.

Terug naar overzicht