WAT KOST HET?

EENMALIGE AANSLUITKOSTEN, OPLOPENDE STAFFELKORTING

EENMALIGE AANSLUITKOSTEN, OPLOPENDE STAFFELKORTING

U betaalt voor de aanleg van het netwerk een eigen bijdrage van maximaal 1.600 euro (incl. BTW). Maar hoe meer mensen meedoen, hoe hoger de korting op dit bedrag. Overtuig dus zoveel mogelijk buren, familie en vrienden in de regio om ook mee te doen. Want samen betalen we minder en de korting kan flink oplopen!

Inschrijvingen Kosten per aansluiting Uw korting
tot 50% € 1.600 Geen
60% € 1.500 € 100
70% € 1.400 € 200
80% € 1.200 € 400
meer dan 80% € 1.000 € 600

NU MEEDOEN IS ALTIJD GOEDKOPER!

Kiest u ná 23 oktober 2018 voor Westerveld op Glas, dan betaalt u veel meer. De kosten zijn dan 1.600 euro + 250 euro extra aansluitkosten + de werkelijk te maken kosten voor de aansluiting in uw huis. Alle reden dus om NU te kiezen voor Westerveld op Glas.

GÉÉN BIJKOMENDE KOSTEN

Als uw aansluiting operationeel is, bepaalt u zelf welke provider en welk abonnement u wilt. Ook als u nog geen abonnement wilt, is dat geen probleem. U betaalt na de aanleg geen bijkomende kosten. U betaalt alleen de abonnementskosten aan uw provider, zoals u gewend bent.

WE VERTELLEN U GRAAG MEER

Bij het glasvezelinformtiepunt bij u in de buurt geven wij u graag meer informatie over glasvezel, het aansluiten bij Westerveld op Glas en de providermogelijkheden op het nieuwe netwerk. Ga naar het glasvezelinformatiepunt bij u in de buurt. U bent van harte welkom!

Kiezen voor Westerveld op Glas betekent alle keuzevrijheid!

Toegang tot supersnel internet (gelijke up- & downloadsnelheid van 100 tot 500 MB) via een hoogwaardig en betrouwbaar glasvezelnetwerk is één ding. Zeker zo belangrijk vinden wij uw keuzevrijheid.

Bent u klaar voor supersnel internet, haarscherpe TV en kraakheldere telefonie van Westerveld op Glas?

Schrijf u vóór 23 oktober 2018 in voor oplopende staffelkorting. Hoe meer mensen meedoen, hoe hoger uw korting op de aansluitkosten!

Contactformulier

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met u op.

Bedankt voor uw reactie

Wij hebben uw bericht ontvangen. U ontvangt een kopie op het door u ingevulde e-mailadres.

Indien nodig nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze gegevens

Vul hier een tekst in